Jandarm recompensat pentru că a salvat o femeie sinucigaşă din calea trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Eremia, un jandarm din Petroşani, a primit titlul de „jandarmul anului”, după ce a salvat o femeie care se aruncase în faţa unui tren. Bărbatul a determinat-o pe sinucigaşă să renunţe la gestul ei şi să plece din calea unui tren accelerat, înainte de a fi lovită de locomotivă.

Subofiţerul Daniel Eremia a fost recompensat cu titlul de „Jandarmul anului în judeţul Hunedoara”, în cadrul unei ceremonii organizată cu ocazia „Zilei Jandarmeriei”. În seara zilei de 18 ianuarie, hunedoreanul a salvat o femeie în vârstă de 64 de ani de la moarte.

FOTO - VIDEO Misterul unei morţi neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

Aflat în autogara din Petroşani, Eremia a observat-o pe vârstnica aflată între şinele decale ferată, într-un loc retras, în care nu sunt pasaje de trecere peste terasament.

A urmărit-o pe femeie şi, observând că aceasta sa aşezat pe şina de cale ferată, la vederea trenului care se apropia, a alergat spre ea strigând să se dea la o parte. Jandarmul a reuşit, cu puţin timp înaintea trecerii Acceleratului, să o salveze pe sinucigaşă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite