Interlopii acuzaţi de furtul tractoarelor vor rămâne în arest încă 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa Tribunalului Hunedoara a decis prelungirea mandatelor de arestare formulate de procurori pe numele celor 11 membri ai unei grupări temute de interlopi din zona de vest a ţării, acuzată de infracţiuni de crimă organizată şi furt cu consecinţe grave.

În timp ce Doru Tuckacs, un cunoscut interlop din Satu Mare suspectat că ar fi condus gruparea de hoţi care se ocupa cu furtul utilajelor se află în libertate, 11 dintre membrii acesteia au fost prezentaţi astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara, pentru prelungirea mandatelor de arestare.

Între ei s-a aflat şi Andrei Dărămuş, fost campion naţional în sporturi de full-contact.

Ţepe de milioane de euro, date de „boschetari” puşi în fruntea firmelor controlate de o grupare româno-arabă

JUSTIŢIE: Dosarele celor mai temuţi interlopi hunedoreni au fost trase pe linie moartă

Capii lumii interlope acuzaţi de trafic de utilaje furate din Franţa au fost trimişi în instanţă

„La solicitarea procurorilor DIICOT, instanţa a decis prelungirea mandatelor de arestare preventivă formulate pe numele învinuiţilor, cu 30 de zile. Împotriva soluţiei instanţei, aceştia au făcut recurs, iar dosarul va fi înaintat Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea soluţionării”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Prinşi cu prada în garaj
Gruparea a fost anihilată la sfârşitul lunii ianuarie , în urma unei acţiuni a ofiţerilor de la Crimă Organizată. Membrii ei au furat trei tractoare din Franţa, în valoare de peste 130.000 de euro. Ulterior, în data de 22 ianuarie, tractoarele au fost vândute unei firme de maşini second-hand în Ungaria, contra sumei de 40.000 de euro pe utilaj, mult sub preţul pieţei.

În aceeaşi zi, interlopii au fost prinşi la Deva, iar procurorii DIICOT au formulat propuneri de arestare preventivă pe numele lor. În urmă cu un an, o altă grupare de crimă organizată care se ocupa cu afaceri ilegale cu utilaje a fost anihilată la Deva. Bogdănel Niţu, un interlop devean, a fost arestat pentru sprijinirea grupului infracţional.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite