IMAGINI ŞOCANTE Sinucidere în centrul Devei: o femeie s-a aruncat de pe un bloc cu şase etaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie, ]n v\rstă de 33 de ani, din municipiul Deva a murit zdrobită de asfalt, după ce s-a aruncat de pe un bloc. Paramedicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa sinucigaşei, care avea creierii împrăştiaţi pe caldarâm.

Gest şocant la Deva. O femeie s-a sinucis aruncându-se în cap de pe un bloc de şase etaje, situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, chiar în centrul municipiului.

Mesaje pentru Ionuţ, elevul de 16 ani găsit spânzurat: "Ai lăsat un nor de lacrimi"

Ionuţ Bălăşoiu, fiul de 16 ani al preotului din Hunedoara, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum

Tragedie la Hunedoara: fiul unui preot, în vârstă de 16 ani, a fost găsit spânzurat

„Am fost alertaţi prin Serviciul 112, că o persoană s-a aruncat de la înălţime, însă nu am mai putut face nimic pentru victima decedată, care cu capul zdrobit în urma impactului, avea lipsă materie cerebrală”, a spus paramedicul Ioan Murar, paramedic în cadrul SMURD Hunedoara.  Locatarii blocului de pe care s-a aruncat femeia povestesc că nu o cunoşteau. Unii dintre ei au fost şocaţi de gestul victimei.

"Ieşisem pe balcon şi am văzut-o prăbuşindu-se pe lângă mine. M-am îngrozit", a declarat Ioana, o locatară la etajul al patrulea al stabilimentului.

image

„Victima, care împlinise în această lună 33 de ani, era din Deva şi lucra ca femeie de serviciu la blocul respectiv. A decedat în urma căderii de la înălţimea de 20 de metri”, a declarat Adriana Voina, reprezentanta IPJ Hunedoara.
Vom reveni cu detalii!

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite