FOTO Hunedorenii judecaţi în dosarul „mafiei cuprului” vor mai rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 13 hunedoreni arestaţi în dosarul „mafiei cuprului din Hunedoara” a cerut în această dimineaţă magistraţilor Tribunalului Hunedoara, eliberarea din arest, loc unde se află de la sfârşitul anului trecut.

CITEŞTE ŞI:

Hunedorenii care au făcut parte din „mafia” cuprului au fost arestaţi preventiv

Favoruri sexuale pentru oamenii legii, de la „fetiţele” de pe şoseaua Deva - Orăştie

Reţeaua specializată în interceptări telefonice ilegale a ajuns în faţa procurorilor DIICOT

Îngrijorare: Piaţa consumului de droguri a explodat în judeţul Hunedoara

Grupul, din care fac parte şi mai mulţi paznici care supravegheau incinta combinatului Arcelor Mittal, este acuzat că a produs pagube de peste 300.000 de lei, prin furturi de cupru.

image
image

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, instanţa a respins solicitarea hunedorenilor de a fi puşi în libertate. Aceasta după ce la sfârşitul săptămânii trecute magistraţii Judecătoriei Hunedoara au dispus menţinerea stării de arest pentru cei 13 bărbaţi.

Decizia magistraţilor a stârnit nemulţumire în rândul familiilor arestaţilor, venite astăzi pentru a-i susţine pe membrii grupului cercetat în dosarul mafiei cuprului, la tribunal. 

image
image

Alături de procesul „mafiei cuprului”, alţi peste 30 de arestaţi au fost prezentaţi instanţei devene, pentru a răspunde în dosare importante, în care sunt acuzaţi de omor, tentativă de omor deosebit de grav, trafic de persoane, proxenetism, prostituţie şi spargeri de bancomate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite