Hunedorean arestat preventiv după ce și-a snopit vărul în bătaie cu o bară de fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 48 de ani, din Hunedoara, este acuzat de tentativă de omor calificat, după ce și-a atacat propriul văr cu o bară de metal. Incidentul s-a petrecut în curtea imobilului în care cei doi locuiesc, iar agresorul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Incident grav în Hunedoara. Un bărbat de 41 de ani a fost găsit de trecători zăcând pe stradă, într-o baltă de sânge. Victima a fost snopită în bătaie de un alt hunedorean, de 48 de ani, cu care se află în relații de rudenie.

„Măcelarul”, cel mai sadic dintre criminalii hunedoreni, a primit sentinţa finală

“Poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost agresat în urma unui conflict spontan produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice de vărul său, cu care locuieşte în aceeaşi clădire.

Agresiunea s-a produs în faţa curţii în care ci doi locuiesc, agresorul lovindu-şi victima în cap cu o bară din metal. El a fost reţinut şi prezentat magistraţilor, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Victima a rămas internată în spital.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite