Sinucigaşul de Florii: „Alicele au făcut nouă găuri la ieşirea din corpul doctorului Filimon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Dumitrescu, medic SMURD
Călin Dumitrescu, medic SMURD

Surse din Poliţie au declarat pentru Adevărul de Seara Hunedoara că Nicolae Filimon, medicul veterinar care s-a împuşcat în ziua de Florii, avea permis de armă de vânătoare.

CITIŢI ŞI

„Doctorul zăcea pe burtă, din el curgea un firicel de sânge, iar puşca se afla sub corpul lui”

Medicul veterinar din Cristur s-a sinucis în cabinetul său chiar în ziua de Florii

Arma cu care s-a împuşcat are calibrul 12 milimetri, sinucigaşul folosind pentru a-şi pune capăt zilelor un glonţ cu alice.  Ajunşi la cadavru în jurul orei 13, medicii de la SMURD au constatat că Nicolae Filimon era mort de circa două ore.

Potrivit medicului Călin Dumitraşcu, sinucigaşul prezenta o plagă împuşcată în regiunea toracică. Alicele au produs inimii bărbatului leziuni incompatibile cu viaţa, acesta decedând instantaneu. Glonţul a făcut ravagii în corpul sinucigaşului. Potrivit paramedicului Marius Murar de la SMURD corpul bărbatului prezenta pe spate nu mai puţin de nouă orificii lăsate de alicele care i-au străbătut ţesuturile.


Potrivit adjunctului şefului IPJ Hunedora, comisar Marcel Zaharie, medicul veterinar Nicolae Filimon s-a sinucis, în acest caz nu sunt suspiciuni de comitere a unor fapte penale. Poliţistul a declarat că sinucigaşul nu a lăsat nici un bilet sau mesaj explicativ în urma sa.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite