„Doctorul zăcea pe burtă, din el curgea un firicel de sânge, iar puşca era sub corpul lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Trandafir este femeia care a găsit trupul neînsufleţit al medicului veterinar
Ioana Trandafir este femeia care a găsit trupul neînsufleţit al medicului veterinar

Ioana Trandafir este femeia care  a găsit cadavrul medicului veterinar care s-a sinucis astăzi la Cristur. Ea spune că medicul zăcea pe podeaua cabinetului cu trupul căzut peste puşca cu care s-a omorât.

CITIŢI ŞI

Medicul veterinar din Cristur s-a sinucis în cabinetul său chiar în ziua de Florii

Femeia mărturiseşte că a fost alertată de un telefon dat de asistenta medicală a doctorului intrigată că acesta nu răspunde la telefon. „Am văzut maşina doctorului în faţa cabinetului. Am bătut la uşă, l-am strigat şi mi s-a părut  ciudat că nu răspunde nimeni.  Am intrat înăuntru , în cabinetul său, şi atunci l-am văzut zăcând pe jos, pe podea.  Am ieşit şi am cerut repede ajutor la un vecin. Cum era sânge în jurul doctorului şi patul puştii ieşea de sub corpul lui mi-am dat seama că ar putea fi mort. L-am oprit pe vecin, care vroia să-l întoarcă,  să nu pună mâna pe  ceva şi  am anunţat imediat la 112 că l-am găsit pe doctor aparent  mort în cabinetul său medical. Sunt şocată de ceea ce s-a întâmplat ”, spune Ioana Trandafir. 

S-a sinucis în ziua de Florii


Nicolae Filimon, medicul veterinar din Cristur, s-a împuşcat în jurul orei 11.00 cu o armă de vânătoare direct în inimă. El a fost găsit fără viaţă de o femeie din sat două ore mai târziu Caz şocant în localitatea Cristur.  Nicolae Filimon, 61 de ani, medicul veterinar al comiunităţii s-a sinucis
duminică, în ziua de florii, împuşcându-se cu arma de vânătoare. El a fost găsit la circa două ore de la gestul  funest zăcând fără viaţă pe podeaua propriului cabinet medical din localitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite