Aleşi locali care „trudesc“ pe Coasta de Azur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul şi viceprimarul Devei (Hunedoara), precum şi trei consilieri locali vor primi 35.000 de lei de la bugetul local pentru a merge la un „schimb cultural" în Franţa.

Propunerea de a trimite şase funcţionari ai Primăriei Deva la un festival medieval care va avea loc în perioada 21-30 iulie în localitatea franceză Entreveaux a stârnit controverse în Consiliul Local, dar „maşina de vot" a funcţionat perfect.

Citiţi şi:

Angajaţii CNADNR, cercetaţi când de ANI, când de DNA

Astfel, primarul Mircia Muntean (UNPR), viceprimarul Marcel Morar (PNL), consilierii locali Carol Panduru (PNL), Ana Mermezan (PRM) şi Mircea Birău (PDL), precum şi referentul Carmen Velniciuc îşi pot pregăti liniştiţi bagajele. „E inadmisibil aşa ceva, să trimiţi şase persoane la un festival obscur doar pentru că e aproape de Coasta de Azur. Cei şase îşi vor face concediul pe banii contribuabililor", a spus consilierul Vasile Ţonea (PSD).

Schimb cultural pentru un inginer minier

Ana Mermezan, unul dintre consilierii care vor pleca în Franţa, susţine că nici nu ştie unde este această localitate. „Ştiu că există o invitaţie pe care e bine s-o onorăm. Va fi un schimb cultural. Nu cred că faptul că sunt inginer minier este un impediment în a înţelege un act cultural. Am făcut şi specializări pe Protecţia Mediului. Când mă voi întoarce din Franţa vă voi arăta ce proiecte am adus devenilor", a spus Mermezan. Consilierul Mircea Birău e mai tranşant: „Voi încerca să găsesc acolo o poartă de comunicare. Poate un club sportiv cu care să colaborăm în viitor. Eu lucrez la Electrocentrale Mintia, dar sunt şi sportiv profesionist.".

Citește azi, în Adevărul, cum a motivat viceprimarul Marcel Morar, exursia pe banii publici, pe Caosata de Azur!

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite