DUBLIN: “Am văzut o femeie minionă care zăcea în pat cu faţa în jos într-o baltă de sânge”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul lui Marian Mihalache continuă la Dublin. Printre martorii citaţi se numără primele persoane care au ajuns la locul crimei în dimineaţa de 28 ianuarie 2010. Scena descrisă de martori pare ruptă dintr-un film horror. Un detaliu relevat de unul din paramedici ridică semne de întrebare privitor la modul în care s-a produs omorul.

CITIŢI ŞI,

Marian Mihalache către mama Loredanei Pricăjan: “Fata voastră este o târfă”

Portăreasa Letitia McConnell a spus instanţei că atunci când a ajuns dimineaţa la căminul Institutului de Management din Dublin, locul unde s-a produs crima,  a observat un fel de deranj în baia camerei G5. "Nişte grilaje din lemn au fost răsturnate şi rupte, cuiele din ele erau afară îndreptate în sus. Au fost pete de sânge întinse pe dalele de gresie, diuza de de duş era scoasă din locaşul său şi era plin de apă pe podea ", a spus femeia instanţei ea instanţei.  

image

Crima s-a produs într-o astfel de cameră de la Institutul de Management de la Dublin

În cameră, portăreasa a găsit patul îmbibat complet cu sânge. "Am văzut o femeie minionă în pat, care zăcea cu faţa în jos în sânge,"  îşi aminteşte Letitia McCOnnel.

Ea a mai spus că a ascultat şase mesaje pe telefonul de la recepţie, toate apelurile făcute din camera unde era cazat Marian Mihalache.
Ea a explicat că, la ora 06:28 o voce masculină a spus:  “G5 de urgenţă, sună-mă, G5"

La 06:31 vocea masculină a spus: "G5 ucide, chemaţi ambulanţa şi vino  aici cu cheile şi paznici."

La 06:33 a fost un geamăt şi vocea a spus: "De urgenţă, G5 vine, vino vreau cheile."

La 06:38 a fost un alt geamăt şi apoi vocea a spus: "G5 vreau cheile aici vino repede".

În cele din urmă, la 06:43 s-a instalat liniştea, îşi aminteşte ea.

Paramedicul Liam Keogh este un alt martor în procesul lui Marian Mihalache. Potrivit declaraţiei făcute de el în faţa instanţei,  în momentul în care a intrat în cameră la ora şapte,  l-a găsit pe Marian Mihalache întins pe jos cu spatele sprijinit de un radiator.  "Arăta ca şi când avea răni grave la gât şi la încheietura mâinii. Lucru ciudat a fost el era complet curat. În schimb bărbatul era ud, trupul său a fost ud, lenjerie de corp de pe el era umedă, dar el a fost perfect curat ", a explicat Liam Keogh.

Bărbatul îşi completează declaraţia cu o opinie. "Aceasta (faptul că nu avea pete de sânge pe el – n.n.)  m-a făcut să cred că incidentul nu s-a întâmplat acolo, că el însuşi s-a tăiat în altă parte", a spus el când a fost întrebat de apărare dacă nu i s-a părut  ciudat că nu curgea sânge din ceea ce păreau a fi  fost răni adânci.

El a fost întrebat dacă consideră că lipsa petelor de sânge ar fi putut fi cauzată cauzate de şoc sau din cauză ciclului de funcţionare a inimii care l-ar fi absorbit.  "Nu. Aceasta ar indica faptul că din punctul meu de vedere el a sângerat afară, dar nu era sânge nici acolo ", a replicat paramediul. "Asta e un mister", a mai spus bărbatul.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite