DUBLIN: Marian Mihalache către mama Loredanei Pricăjan: “Fata voastră este o târfă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul lui Marian Mihalache, acuzat de uciderea la Dublin a asistentei medicale Loredana Pricăjan, aduce  la lumină noi aspecte  în acest caz. În declaraţia făcută în faţa instanţei de Maria Pricăjan, mama victimei, femeia a mărturisit că Marian Mihalache a ameninţat-o la telefon înaintea producerii crimei.

Maria Pricăjan, mama Loredanei Pricăjan, a depus mărturie în faţa instanţei irlandeze în cea de-a doua zi a procesului. Potrivit presei irandeze,  ea a afirmat că ştia că fiica sa avea o relaţie cu Mihalache şi că făcuse cunoştinţă cu acesta.

CITIŢI ŞI,

EXCLUSIV Povestea tinerei ucisă în Dublin de directorul APIA Hunedoara

“M-a trimis în Rai cu fiica mea!”

Românca a mai declarat că a primit un telefon de la acuzat în data de 25 ianuarie 2010, cu trei zile înaintea producerii omorului. Potrivit declaraţiilor femeii, acuzatul a întrebat-o unde este soţul ei, după care acesta i-ar fi spus cuvinte ofensatoare la telefon.

"De asemenea m-a întrebat dacă ştiu cât de mult o iubeşte pe fiica mea, dar apoi mi-a spus: «Sunteţi o familie de oameni needucaţi, pentru că m-a trădat”. El mi-a mai spus: “Fata voastră este o târfă”.  (...) “Vocea lui părea a fi ameninţătoare, era foarte supărat”. “Apoi i-am spus să nu se mai apropie de familia mea", a declarat judecătorilor Maria Pricăjan. "El m-a ameninţat pentru că mi-a spus să merg cu fiica mea în Rai. Am întrebat de ce, de ce dar el nu mi-a răspuns. A fost foarte dureros pentru mine", a mai spus femeia, citată de un portal de ştiri irlandez.

Avocatul lui Marian Mihalache invocă beţia

Avocatul apărării, Brendan Grehan, i-a sugerat lui Pricăjan faptul că Mihalache era beat atunci când a sunat-o şi că, având în vedere că îl cunoştea de 13 sau 14 ani, ar fi putut să îşi dea seama. Dar mama victimei a declarat că nu şi-a dat seama de acest lucru la telefon. Potrivit lui Grehan, clientul său nu era ameninţător la telefon, ci în mod clar tulburat.


Loredana Pricăjan, în vârstă de 35 de ani, a murit la 28 ianuarie 2010, după ce a fost înjunghiată de 20 de ori cu un cuţit într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management (IMI), situat în suburbia Sandyford, din Dublin.
Singurul suspect în acest caz este Marian Mihalache, la data producerii omorului, director adjunct la APIA Hunedoara şi vicepreşedinte judeţean PD-L.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite