Greviştii foamei au fost expulzaţi cu Poliţia Comunitară, la poalele Cetăţii Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Kulcsar şi soţia sa, Marina, spun că au trăit cea mai mare umilinţă posibilă pentru că şi-au cerut drepturile. Cei doi soţi au fost luaţi de poliţiştii comunitari din Deva din faţa Oficiului de Cadastru unde şi-au început ieri protestul şi aduşi la poalele Cetăţii Devei.

Petrileanul Alexandru Kulcsar a intrat împreună cu soţia sa în greva foamei, de ieri dimineaţă, în faţa Oficiului de Cadastru din Deva.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani afirmă că timp de doi ani a încercat să îşi intabuleze un imobil, dar nu a reuşit acest lucru, din cauza corupţiei funcţionarilor din Primăria Petrila. Ieri, când şi-a început protestul în faţa Oficiului de Cadastru, având o plăcuţă agăţată de gât pe care era conturat „Greva foamei”, a primit asigurări din partea autorităţilor locale că problemele sale îi vor fi rezolvate.

„Am decis să continui protestul şi astăzi, pentru că nu am crezut în vorbele lor. Dar nu mi s-a mai permis să fac „greva foamei” în faţa Oficiului de Cadastru. Împreună cu soţia mea, fără nicio explicaţie, am fost urcat în maşina Poliţiei comunitare şi dus la cetatea devei, să protestez aici, nu în faţa instituţiei lor”, a declarat uimit Alexandru Kulcsar.

CITEŞTE ŞI: A făcut greva foamei la Oficiul de Cadastru din Hunedoara, supărat pe primarul din Petrila

Cuplul de grevişti a devenit imediat o atracţie pentru turiştii veniţi la cetate.

Cornel Guţu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei comunitare Deva, susţine că măsura a fost luată din dispoziţia venită de la reprezentanţii Primăriei Deva.
Hunedoreanul a declarat că va rămâne în greva foamei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite