A făcut greva foamei la Oficiul de Cadastru din Hunedoara, supărat pe primarul din Petrila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Kulcsar a venit din Petrila la Deva, pentru a protesta faţă de ilegalităţile pe care le reclamă în Primăria Petrila. Hunedoreanul reclamă că funcţionarii din administraţia locală a oraşului Petrila îi pun, de doi ani, „beţe în roate”.

Petrileanul Alexandru Kulcsar a ales o metodă extremă pentru a-şi face cunoscute nemulţumirile legate de activitatea funcţionarilor din Primăria Petrila. Împreună cu soţia sa Marina, hunedoreanul a venit din Petrila la Deva şi, postat în faţa Oficiului de Cadastru din localitate, a intrat în greva foamei.

„De doi ani încerc să îmi intabulez casa, dar nu reuşesc din cauza corupţiei din primărie, deşi am toate autorizaţiile necesare”, s-a plâns bărbatul, care îl acuzaă pe primarul Ilie Păducel şi pe o topografă din cadrul primăriei, Maria Mirci Damicar, de ilegalităţi.

Alecsandru Kulcsar spiune că angajaţii primăriei nu i-au pus doar lui "beţe în roate". Împreună cu cei doi soţi, la Oficiul de Cadastru a mai venit şi un alt petrilean, Paul Bulearca, să reclame că aceeaşi angajaţi de la cadastrul primăriei din localitate i-au cerut bani pentru unele servicii, fără să îi dea chitanţe fiscale. "Funcţionarii se cred intangibili, pentru că în ilegalităţţile pe care le fac, sunt acoperiţi de primar", a mai declarat pensionarul.

 „Am încercat să îl lămuresc pe Alexandru Kulcsar de mai multe ori atunci când ni s-a adresat, că dosarul său să este incomplet şi are nevoie şi de alte acte pentru a face intabularea, dar nu a vrut să înţeleagă”, a afirmat Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite