Fost primar reţinut după ce a produs un accident şi s-a luat la bătaie cu poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Cornean, fostul primar al comunei Brănişca, a fost trimis astăzi în faţa instanţei Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea a şase infracţiuni. Bărbatul este acuzat că a produs un accident cu victime şi apoi a agresat un poliţist.

Cornel Cornean a fost reţinut de poliţişti după ce, băut fiind, a lovit cu autoturismul un scuter pe care se aflau două tinere. Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care traveresează satul Boz. Femeile, una în vârstă de 28 de ani şi cealaltă de 24 de ani, au fost rănite. Cornean a părăsit locul accidentului, iar martorii spun că era atât de băut încât picioarele i s-au împleticit şi a căzut de câteva ori.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Potrivit poliţiştilor, fostul reprezentant al comunităţii a fost găsit dormind în curtea unui localnic, iar în momentul reţinerii lui el a ripostat, lovind un agent.

“Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, iar la Spitalul Județean Hunedoara-Deva a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit faptul că el nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul nu figurează înmatriculat, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.

Pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, refuz recoltare probe biologice, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals”, a precizat Adriana Voina, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Instanţa Judecătoriei Deva va decide astăzi dacă va admite propunerea de arestare formulată pe numele lui Cornel Cornean.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite