Faliment turistic pe malul Streiului: complex de agrement scos la vânzare de lichidatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul turistic Strei, în trecut unul dintre cele mai importante locuri de agrement din zona Râului Strei, a fost scos la vânzare de lichidatorul judiciar, pentru recuperarea datoriilor acumulate de patronii stabilimentului. Potențialul turistic al zonei nu a putut fi transformat în profit.

Lichidatorii judiciari solicită cel puțin 1.590.000 de lei pentru complexul turistic Strei, de la Simeria Veche, una dintre cele mai cunoscute zone de agrement de pe malurile Streiului.

În prețul propus la licitația publică intră trei vile și mai multe anexe întinse pe o suprafață de aproape 30.000 de metri pătrați.

Trafic cu ouă de dinozaur şi carapace de broască preistorică, furate din siturile paleontologice

Audieri tensionate la Judecătoria Deva, în procesul pentru traficul comorilor dacice

În ciuda potențialului turistic al Văii Streiului, investițiile în turism pe malurile râului lipsesc ori s-au dovedit falimentare.

Pe tronsonul de aproximativ 30 de kilometri străbătut de Râul Strei, între Hațeg și Simeria Veche, Hidroelectrica derulează una dintre cele mai importante investiții din județul Hunedoara. Proiectul de amenajare hidroenergietică a râului Strei a fost demarat în urmă cu peste 20 de ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite