FOTOREPORTAJ: Centura municipiului Deva, drum interzis şoferilor cardiaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la reţeaua de apă şi canalizare a oraşului au instaurat calvarul pentru şoferii care circulă pe DN7. Cei aproximativ cinci kilometri ai şoselei de centură care ocoleşte centrul municipiului Deva (DN7) ajung să îi ţină pe şoferi zeci de minute în coloane.

Traversarea municipiului Deva pe şoseaua de centură DN7 a devenit în această dimineaţă o aventură interzisă şoferilor care au probleme cu tensiunea.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Proiectul ISPA, în valoare de 65 de milioane de euro, a fost întârziat de apa de ploaie

„Mi-au luat 20 de minute să ajung cu autoturismul de la intrarea în Deva dinspre Hunedoara, până în apropiere de gară, şi încă nu am reuşit să ies din ambuteiaj. De când au reînceput lucrările la reţeaua de canalizare, nu avem altă opţiune decât să ne pierdem timpul aşteptând în trafic”, s-a plâns Martin Todorescu, unul dintre şoferii care au tranzitat în această dimineaţă municipiul Deva.

image

Zeci de hunedoreni s-au plâns primăriei despre calvarul de pe şoseaua de centură. În prezent, în mai multe zone din cei cinci kilometri ai DN 7 care tranzitează Deva, muncitorii lucrează la proiectul ISPA, de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare a oraşului.

Finalizarea proiectului de pe centura Devei a fost programată iniţial pentru sfârşitul anului trecut, însă întârzierile constructorului au decalat cu un an data încheierii lucrărilor. 

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite