FOTOGALERIE: Cele trei cadavre putrezite, descoperite în apartamentul morţii, au fost revendicate de familii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti au finalizat autopsia celor trei persoane găsite decedate într-un apartament din Simeria. Cadavrele descoperite în locuinţă au fost încredinţate astăzi familiilor. Legiştii susţin că decesele celor două tinere i ale bărbatului cu care acestea şi-au petrecut noaptea dinaintea morţii datează de două săptămâni.

Autopsiiile celor trei cadavre descoperite într-o locuinţă din Simeria au fost încheiate. Medicii legişti au stabilit că decesele au survenit unei intoxicări. „Cele trei persoane au decedat în urma inhalării de monoxid de carbon. Cadavrele au o vechime de aproximativ două săptămâni”, a precizat astăzi medicul Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara (SJML).

FOTOGALERIE: Morţi în timpul unei orgii, descoperiţi în stare de putrefacţie după două săptămâni de vecini

TRAGEDIE ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: Doi copii şi mama lor au murit într-un incendiu groaznic

În această dimineaţă, rudele lui Grigore Nayhard, bărbatul în vârstă de 57 de ani decedat în apartamentul morţii din Simeria, au venit la morgă pentru a prelua trupul. Familiile celor două tinere, împreună cu care bărbatul şi-a găsit sfârşitul petrecând, vor veni astăzi pentru a le ridica trupurile.

Vecinii i-au crezut în vacanţă
Şi poliţiştii au finalizat cercetările în acest caz. „Nu există suspiciuni că victimele ar fi fost ucise. Nu au fost găsite urme de violenţă pe trupurile lor”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Singurele nelămuriri în cazul cadavrelor din apartamentul morţii sunt legate de întârzierea cu care acestea au fost descoperite.

image

„Vecinii au declarat că au crezut că bărbatul şi concubina acestuia erau plecaţi în vacanţă”, a adăugat Niţu. În cursul zilei de sâmbătă, cadavrele a trei persoane au fost descoperite, în stare avansată de putrefacţie, într-un apartament de bloc din Simeria. Grigore Nayhard şi două tinere, Mirela Lăcătuşu, de 26 de ani, şi cel mai probabil sora ei Angela de 24 de ani, cunoscute ca prostituate, au decedat în timpul unei petreceri în trei. Una dintre femei era dezbrăcată.

MACABRU:
Cadavrele au zăcut în locuinţă timp de două săptămâni, până au fost descoperite

Tragedie "triplă" în condiţii asemănătoare
În Ajunul Crăciunului, în aceeaşi perioadă a deceselor de la Simeria, o tragedie petrecută în condiţii similare a şocat comunitatea din Orăştie. O familie din localitate şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu care i-a devastat locuinţa. Un băiat de 8 ani, o fetiţă de 12 ani şi mama celor doi, în vârstă de 38 de ani, au decedat carbonizaţi.

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

"Atât mama cât şi copiii şi-au pierdut cunoştiinţa în somn şi au fost astfel în imposibilitatea de a se alarma şi fugi din calea flăcărilor", a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. Cauza incendiului care a produs trei morţi a fost supraîncălzirea unui burlan al sobei din încăpere. Cadavrele carbonizate au fost găsite a doua zi, în casa fumegândă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite