Eşec pentru tinerii acuzaţi de trafic de cocaină: magistraţii le-au respins cererile de eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Attila Cărare, în vârstă de 23 de ani, şi Radu Creţu, în vârstă de 24 de ani, cei doi tineri din Hunedoara arestaţi la solicitarea DIICOT pentru trafic de cocaină au solicitat instanţei Tribunalului Hunedoara să fie puşi în libertate, deoarece nu mai pot stânjeni derularea anchetei penale.

“Magistraţii au dispus, astăzi, menţinerea stării de arest preventiv pentru cei doi inculpaţi. Au fost respinse, astfel, cererile celor doi de înlocuire a stării de arest preventiv cu obligaţia de a nu părăsi localitatea. Ei pot declara recurs la soluţia instanţei”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Doi dealeri de cocaină care aprovizionau vestul ţării cu „marfă” din Olanda au fost trimişi după gratii

EXCLUSIV Reţeaua de teroare, „drogul” traficanţilor

În cursul lunii mai, Attila Cărare şi Radu Creţu au fost reţinuţi de ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în timp ce încercau să plaseze pe piaţă aproximativ 30 de grame de cocaină, un drog foarte periculos, pe care Cărare l-a introdus în ţară, în urmă cu o lună, la întoarcerea din Olanda. Preţul cu care intenţiona să îl vândă fusese stabilit la 1.000 de euro.

Îngrijorare: Piaţa consumului de droguri a explodat în judeţul Hunedoara

Culmea tupeului: Au cultivat cannabis în spatele tribunalului

Traficanţi de marijuana, prinşi la intrarea în ţară cu drogurile ascunse în cutia de detergent

Asupra lor, poliţiştii au mai descoperit o cantitate de 160 de grame de stupefiante de culoare maronie, aduse din Olanda, despre care ei afirmau că este heroină. Drogurile ar fi urmat să fie vândute pentru 4.000 de euro consumatorilor din judeţ, au stabilit reprezenanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Hunedorenii vor fi înfăţişaţi la data de 8 septembrie instanţei Tribunalului Hunedoara, când va avea loc judecarea pe fond a cauzei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite