Cutia milei pentru un lift nou la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a demarat, astăzi, o colectă publică pentru achiziţionarea unui nou lift. În prezent, unitatea sanitară numără trei ascensoare, însă toate sunt depăşite.

Acestea datează din 1980, an în care a fost construit spitalul.

Pe lângă cele trei lifturi mai avem încă un puţ. Nu avem însă bani să cumpărăm şi să montăm un nou ascensor. Tocmai de aceea facem apel la hunedoreni să doneze bani, fiecare cât poate”, a declarat managerul spitalului, Silviu Didilescu.

Devenii folosesc lifturi învechite: parcul de lifturi are norma de casare depăşită cu 10 ani

Pentru a aduna o sumă cât mai mare, conducerea instituţiei medicale a deschis două conturi, în lei şi euro, şi a amplasat o cutie a milei în holul central, în care la primele ore ale dimineţii s-au pus deja câţiva lei.

Sper ca până la finalul anului să reuşim să adunăm toată suma necesară. Pe lângă cutia destinată deveanului de rând şi conturile bancare care vizează oamenii de afaceri din judeţ, vom încerca să atragem şi sponsorizări. Am gândit spoturi TV pentru televiziunile locale şi mediatizare periodică în presa scrisă”, a adăugat Didilescu.

Pentu un start promiţător, managerul spitalului a donat pentru început suma de 1.500 de lei.

Donaţii în lei se pot face în contul RO 25 RZBR 0000 0600 1333 4048, iar în euro în contul RO 21 RZBR 0000 0600 1333 4120.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite