Copil de trei ani rănit în accidentul de circulaţie produs de mama acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânără din municipiul Deva şi fiul său în vârstă de trei ani au fost răniţi, după ce femeia a pierdut controlul direcţiei autoturismului cu care circula pe un drum comunal din zona Brănişca, iar maşina s-a răsturnat într-un şanţ. Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă.

Maşina în care se afla tânăra în vârstă de 30 de ani şi fiu acesteia s-a răsturnat pe marginea şoselei în zona localităţii hunedorene Brănişca.

FOTOGALERIE: Accident mortal la Simeria Veche, produs de şoferul unui Citroen

“În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a femeii aflate la volan, care purta, din fericire, centura de siguranţă. De asemenea, a rezultat şi rănirea fiului conducătoarei auto, un minor în vârstă de trei ani, care se afla pe bancheta din spate, fiind transportat într-un scaun special”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital, unde vor fi supuşi unor investigaţii medicale amănunţite.

Alt copil, victimă în accident

Tot astăzi, la ieşirea din municipiul Deva spre Arad, pe DN7, un minor în vârstă de doi ani a fost rănit uşor, după ce autoturismul în care se afla a fost tamponat din spate de maşina al cărui şofer nu a păstrat distanţa regulamentară.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite