Condamnat la 15 ani de temniţă, pentru că şi-a violat fiica în vârstă de 14 ani, pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis ca hunedoreanul Cornel Moldovan, supranumit şi “monstrul” din Vulcan după ce şi-a siluit fiica minoră, să petreacă următorii 15 ani în temniţă. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnat pentru viol şi incest.

Cornel Moldovan a primit pedeapsa de 15 ani de închisoare, la care a fost adăugată interzicerea drepturilor părinteşti pe o perioadă de cinci ani. El a fost arestat în urmă cu două luni, la scurt timp după ce şi-a abuzat fiica în vârstă de 14 ani. Violul s-a petrecut pe un câmp aflat la marginea pădurii, în zona oraşului Vulcan.

CITEŞTE ŞI:

Cornel Moldovan, bărbatul arestat pentru violarea fiicei sale, aşteptat de familie la proces

Ani grei de puşcărie pentru „porno-şantajişti“

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat după ce şi-a violat şi fiica de numai 14 ani

Bărbatul şi-a chemat fiica într-un loc izolat. A lovit-o cu pumnii şi picioarele până acesta nu s-a mai putut apăra şi apoi a deflorat-o şi a violat-o.
Moldovan a fost arestat după ce mama fetei a depus plângere împotriva lui, la Poliţie. Femeia aflase că minora a ajuns la spital în stare de şoc, în urma abuzurilor la care a fost supusă.

Cel supranumit „monstrul” din Vulcan, tată a patru copii, a fost condamnat pentru viol şi incest şi va trebui să plătească minorei daune morale în valoare de 5.000 de lei.   

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite