Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat după ce şi-a violat şi fiica de numai 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au hotărât aseară să admită propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Cornel Moldovan, un bărbat în vârstă de 43 de ani, învinuit că şi-a molestat fiica de numai 14 ani.

„Minora a reclamat poliţiştilor că marţi, în jurul orei 18.30, s-a întâlnit cu tatăl ei în zona împădurită din Colonia Sohodol şi că acesta a lovit-o cu pumnii şi picioarele şi a agresat-o sexual. Ea a fost consultată la secţia de obstretică – ginecologie a spitalului din petroşani, iar medicii au confirmat agresiunile”, a precizat în această dimineaţă subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Eleva va primi consiliere psihologică şi socială, însă ar putea rămâne traumatizată pe viaţă, în urma agresiunii la care a fost supusă de tatăl ei.
Cornel Moldovan, şomer, căsătorit, tată a patru copii minori, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei municipiului Deva.

El este cerecetat pentru viol şi incest, iar pentru faptele de care este acuzat riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare. Totodată bărbatul va fi decăzut din drepturile părinteşti.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite