Cercetat penal după ce a vândut bancnote de 50 de euro scoase la imprimantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din oraşul Vulcan a fost pus sub urmărire penală pentru fals şi înşelăciune după ce i-a vândut unui localnic întâlnit pe stradă două bancnote de 50 de euro false. Banii aveau aceeaşi serie şi, cel mai probabil, fuseseră scoşi la imprimantă.

Victima înşelăciunii, un hunedorean în vârstă de 50 de ani, le-a povestit poliţiştilor că a fost abordată de un bărbat care i-a oferit spre vânzare două bancnote a câte 50 de euro fiecare, contra sumei de 350 de lei.

EXCLUSIV Au pierdut toţi banii din contul bancar, după ce s-au lăsat ademeniţi cu un premiu în valoare de 20.000 de euro

Tânărul care a produs înşelăciunea i-a spus celui căruia i-a vândut valuta că nu are unde schimba cei 100 de euro şi avea nevoie urgentă de bani. 

„Ulterior, reclamantul şi-a dat seama că a fost înşelat, deoarece ambele bancnote de 50 euro prezentau aceeaşi serie. Poliţiştii l-au identificat pe presupusul autor al faptei. Acesta este cercetat penal pentru înşelăciune, ancheta urmând a stabili şi provenienţa celor două bancnote”, a declarat Bogdan Niţu, putătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite