Cei mai mulți cititori l-au propus pe Florin Ilie, ATI Deva, ca fiind doctorul cu care se mândresc. Lista rămâne deschisă. Voi ce părere aveți?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine este medicul cu care te mândrești?
Cine este medicul cu care te mândrești?

Cititorii hunedoara.adevarul.ro au nominalizat până acum doctorii cu care se mândresc, dar lista cu nominalizări va rămâne deschisă. După închiderea ei, hunedoara.adevarul.ro te invită la vot. Care este medicul tău preferat din spitalele hunedorene?

Hunedorenii au enumerat deja mai mulți dintre medicii din județ, considerați a fi adevărați profesioniști, de către pacienții sau rudele persoanelor ajutate de aceștia. Medicul specialist Florin Gabriel Ilie, de la secția ATI a Spitalului Județean din Deva a obținut cele mai multe aprecieri, dar lista profesioniștilor rămâne deschisă, până miercuri 20 octombrie. 

Păreri împărțite

Florin Ilie este considerat de cititorii hunedoara.adevarul.ro cel mai omenos și cel mai bun medic de pe ATI din județ. Un alt medic de pe ATI, Romulus Olariu, de la Spitalul municipal Hunedoara, se află de asemenea printre doctorii apreciați de cititori.

MAMĂ LA VÂRSTA DE 12 ANI: Copilul născut de minoră va fi crescut în comunitatea de romi

“O votez pe Mariana Mateescu, directoarea Spitalului Municipal Vulcan, căreia îi mulțumesc pentru faptul ca sunt în viață. Niciun medic nu mi-a depistat boala și a fost singura care a făcut-o. Apoi diagnosticul pus de ea s-a confirmat atât la Bucuresti , cât și la clinica din Târgu Mureș. Este un medic excepțional”, ne-a scris Alex, un cititor al adevarul.ro.

Doctorii cu care Hunedoara se mândreşte

Campania ADS Hunedoara, “Doctori cu care Hunedoara se mândrește”, îi mobilizează la vot pe hunedoreni.

Lista de nominalizări este deschisă şi  aşteptăm propunerile tale pe hunedoara.adevarul.ro. Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un medic:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat.

Inovaţie şi cercetare. Dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Nu primeşte şpagă. Ştim că este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hypocrtate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri. Dacă ştii astfel de medici, spune-ne şi nouă!

Votează-i pe cei mai buni!
Miercuri, 20 octombrie, “ADS” va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din județul Hunedoara şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Hunedoara se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite