FOTO Castelul Corvinilor a fost cucerit de actorii din thrillerul "Ghost Rider 2"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Castelul Corvinilor a fost închis publicului. D. G.
Castelul Corvinilor a fost închis publicului. D. G.

Zeci de vizitatori s-au înghesuit la Castelul Corvinilor, pentru a asista la filmările care au loc în incinta monumentului istoric. Din păcate pentru turişti, accesul în curtea fortăreţei a fost interzis pe durata prezenţei echipelor de producţie pentru „Ghost Rider 2”.

Filmările la „Ghost Rider 2”  au continuat în această dimineaţă pe podul de acces în castel şi în curtea interioară a monumentului istoric.
Turiştii care au venit astăzi la castel au plecat, însă, dezamăgiţi. Accesul publicului în incinta fortăreţei de la Hunedoara a fost oprit de agenţii de pază, singurii care au dreptul de a intra în curtea castelului fiind membrii echipelor de producţie a filmului “Ghost Rider 2” şi oamenii care participă la filmări.

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

Hunedoara devine micul Hollywood: viaţa lui Ludovic al III-lea se filmează la castel

Totuşi, în filmul în care rolul principal i-a fost atribuit starului american Nicolas Cage, vor apăra mai mulţi hunedoreni. Sunt peste 40 de figuranţi în scenele turnate la castel, unii dintre aceştia fiind aleşi din rândul “cavalerilor” ordinului de Hunedoara. Figuranţii joacă în roluri de călugări, soldaţi sau mercenari şi vor participa chiar la cascadorii.

Într-una dintre secvenţe, mercenarii care au fost aleşi din rândul cavalerilor de Hunedoara vro trebui să răpească un copil din castel, apoi vor sparge o uşă cu picioarele şi se vor năpusti, înarmaţi cu mitraliere AKM şi M15 asupra unui centru de comandă.

Figuranţi în The Ghost Rider 2, la castel. Foto: D. Guţă

“Am făcut trei zile de antrenamente şi repetiţii în Turnul Alb şi în spatele Castelului, în şanţul de apărare. Am fugit, am simulat trageri...”, spune Simon Dobca, unul dintre hunedorenii din ordinul cavaleresc, participanţi la filmări.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite