VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Castelul Corvinilor
Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor şi ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara au fost alese drept locaţii ideale pentru „Ghost Rider 2”. Bogdan Moncea, directorul de marketing  al Castle Film a confirmat sosirea starului american Nicolas Cage la Hunedoara. Zvonurile legate de absenţa lui Nicolas Cage la filmările ce vor fi realizate, începând din noiembrie, la Castelul Huniazilor sunt false.

Pregătirile pentru filmările la cea de-a doua parte a filmului Ghost Rider au intrat pe ultima sută de metri. Reprezentanţii Castle Film prospectează, zilnic, zona Castelului Huniazilor şi cea a platformei vechiului combinat de la Hunedoara pentru a stabili locurile unde se vor turna scenele din cea de-a doua parte a filmului Ghost Rider.

Hunedoara devine micul Hollywood: viaţa lui Ludovic al III-lea se filmează la Castel

“Cu siguranţă filmările vor începe undeva în jurul datei de 15 noiembrie. Nicolas Cage va veni la Castelul Huniazilor unde vor fi filmate mai multe scene din film. Totul va dura patru sau cinci zile. Zvonurile cum că la Hunedoara va veni doar dublura lui Cage sunt false. Există cascadori care vor fi folosiţi pentru anumite scene dar va fi prezent şi Nicolas Cage”, a spus Moncea.

Hunedorenii pot juca în film

Acesta a mai adăugat că pe parcursul filmărilor vor fi folosiţi şi figuranţi care vor fi selectaţi dintre hunedorenii dornici să joace alături de Nicolas Cage. Pentru prestaţia lor vor fi plătiţi cu 60 de lei pe zi. Nu se cunoaşte încă locul în care Nicolas Cage şi echipa sa vor fi cazaţi pe perioada celor cinci zile cât vor dura filmările.

Castelul Corvinilor. D. Guţă

Castelul Corvinilor a fost considerat locul cel mai potrivit pentru filmările la „Ghost Rider. Spirit of Vengance”, unul dintre cele mai aşteptate filme de acţiune care îl vor avea în rolul principal pe Nicholas Cage. Celebrul actor american va juca rolul lui John Blaze, un super-erou care luptă cu cei mai puternici demoni, înfruntându-l chiar şi pe diavol.

Nicolae Cerişer, directorul Muzeului Castelului Corvinilor, a declarat că timp de aproximativ o săptămână, la începutul lunii noiembrie, la Castelul Corvinilor vor fi filmate mai multe scene din „Ghost Rider. Spirit of Vengance”. “Filmările la castel vor începe în data de 7 noiembrie. Membrii echipei de producţie au venit aici pentru a face prospecţii tehnice asupra locaţiei. Va urma să încheiem un contract, prin care le va fi pus spaţiul la dispoziţie”, a precizat Nicolae Cerişer.

Cranii şi tone de gunoaie, scoase de sub castel

SPECIAL Ultimele zile ale mocăniţei de la Hunedoara

VIDEO Shakespeare "învie" la Castelul Corvinilor

Ruinele unde vor lupta “demonii”
O altă parte a acţiunii thrillerului va fi desfăşurată pe ruinele vechiului combinat din Hunedoara. Mai exact, în zona fostei cocserii, unde o încăpere părăginită a unei clădiri dezafectate va deveni ascunzişul motociclistului care îi înfruntă pe demoni. Nicolas Cage, cel care va juca rolul lui supereroului Jhonny Blaze, va fi prezent la filmări împreună cu cascadorii de la Hollywood.


“Timp de aproximativ opt zile, echipa care realizează “Ghost Rider 2” va filma pe fosta platformă industrială. Au venit echipele de producţie şi pirotehniştii, pentru a prospecta zona. Vor fi filmate scene explozive”, a precizat Gheorghe Cical, managerul Ecosid, societatea care se ocupă de ecologizarea zonei.

Aici va filma Nicolas Cage.
comicbookmovie.com

Foto: comicbookmovie.com

Printre ruinele clădirilor populate în trecut de muncitorii hunedoreni vor fi montate platforme pe care Jhonny Blaze va goni cu motocicleta în flăcări. După ce echipa de la Hollywood îşi va încheia filmările, clădirile vor fi demolate, pentru ca locul să fie transformat într-un parc imens. 

VIDEO TRAILERUL PRIMULUI FILM GHOST RIDER

Filmul “Ghost Rider. Spirit of Vengance" va fi lansat în luna februaire a anului 2012.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite