Bunicul Ellei, adolescenta care a câștigat concursul “Dansez pentru tine”, adus în instanță pentru despăgubiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Panduru, în vârstă de 67 de ani, condamnat la 10 ani pentru omor și tentativă de omor, a fost adus astăzi  în fața magistraților pentru stabilirea sumelor ce trebuie să le plătească familiei

Faptele înfiorătoare săvârşite de hunedorean au fost puse pe seama dorinţei acestuia de răzbunare şi de ură pentru ginerele lui. El le-a recunoscut în totalitate în instanţă şi a declarat că le regretă, astfel că, potrivit legii, a beneficiat de o reducere a pedepsei.

Gheorghe Panduru nu a fost însă de acord să plătească daunele cerute de familie, care se ridică la 110.000 de lei. Astăzi magistrații hunedoreni urmează să analizeze cererile bătrânului. 

"Blestemul" din familia adolescentei câştigătoare la "Dansez pentru tine"

Gheorghe Panduru a fost condamnat de magistraţi pentru tentativă de omor deosebit de grav. Pentru a primi o sentinţă mai blândă, bunicul Ellei, adolescenta câştigătoare la „Dansez pentru tine” şi-a recunoscut fapta. „Instanţa a disjuns latura civilă a procesului şi a stabilit termen pentru data de 13 ianuarie 2011”, a declarat Ildiko Glăman. Familia Ellei, cea care a avut de suferit de pe urma bunicului criminal, nu a dorit să comenteze sentinţa judecătorească. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite