Brokeriţa Adriana Constantin, acuzată de ţepe de două milioane de euro, a cerut să fie pusă în libertate, după un an şi patru luni de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Constantin, director al unei firme de brokeraj din municipiul Deva, a fost prezentantă instanţei Tribunalului Hunedoara, după ce a solicitat eliberarea din arest preventiv. Deveanca a fost reţiuntă în urmă cu un an şi patru luni, fiind acuzată de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Adriana Constantin, fostul director al sucursalei devene a SSIF Broker SA Cluj-Napoca, a solicitat în această dimineaţă magistraţilor Tribunalului Hunedoara, să fie pusă în libertate.

Ancheta în cazul casierei sinucigaşe a luat proporţii: conducerea CAR “Decebal” a primit zeci de plângeri de la clienţii ţepuiţi

Confruntare tensionată la tribunal: brokerul şi-a ascuns privirea şi a izbucnit în plâns în faţa păgubiţilor

Deveanca arestată în luna septembrie a anului 2009, a fost trimisă în judecată pentru că ar fi înşelat peste 300 dintre clienţii firmei de brokeraj pe care o reprezenta. Valoarea pagubelor reclamate în acest dosar se ridică la două milioane de euro.

"Magistraţii au dispus menţinerea măsurii arestării preventive a inculpatei. Împotriva soluţiei instanţei se poate declara recurs în termen de 24 de ore de la comunicare. S-a fixat următorul termen de judecată, pentru data de 29 martie 2011, în vederea punerii în discuţie a temeiniciei şi legalităţii măsurii arestării preventive", a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Între timp, procesul înşelăciunii de la SSIF Broker SA – Deva este suspendat, în aşteptarea unei hotărâri a Curţii Constituţionale, privind o excepţie de nconstituţionalitate invocată de avocaţii firmei de brokeraj.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite