Britanic acuzat de molestarea sexuală a peste 20 de minori, trimis în faţa instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsuri sporite de siguranţă vor fi luate în această dimineaţă la Judecătoria Petroşani pentru protejarea unui presupus pedofil britanic, Paul Dorday, care va fi înfăţişat magistraţilor, în procesul în care esta acuzat de molestarea a peste 20 de copii din Valea Jiului.

CITEŞTE ŞI:

Copii racolaţi pe internet, siluiţi de un pedofil

Dascălul elevei sinucigaşe a fost audiat de comisia de disciplină, apoi s-a întors la Psihiatrie

Paul Dorday, în vârstă de 42 de ani, va fi pus faţă în faţă cu familiile minorilor de care ar fi abuzat. Britanicul este judecat la Petroşani, în municipiul de unde şi-a racolat o mare parte din victimele abuzurilor sexuale. Astăzi el este aşteptat la audierile instanţei Judecătoriei Petroşani, după ce la termenul trecut al procesului, din 5 ianuarie 2010, cauza a fost amânată din lipsa traducătorului stabilit pentru englez.

A venit în România pentru a face "turism sexual"
Dorday, doctor în filosofie şi consultant la o companie petrolieră din Olanda, a fost capturat în luna septembrie de către ofiţerii de la combaterea crimei organizate. Britanicul a fost pus sub învinuire pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mult de 20 de minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, din Petroşani şi suburbiile sărace ale municipiului. Asupra bărbatului poliţiştii au găsit, pe un suport informatic, sute de fotografii cu minorii abuzaţi. Faptele de care bărbatul a fost acuzat s-au petrecut în cea mai mare parte a lor, într-un apartament pe care acesta l-a închiriat în Petroşani. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite