Avocata Neliana Ursachi a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curtea de Apel Alba Iulia
Curtea de Apel Alba Iulia

Hunedoreanca acuzată de trafic de influenţă se află în arest prevenitv de la data de 9 martie. Cu o zi în urmă fusese reţinută în urma unui flagrant organizat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Confruntare tensionată la tribunal: brokerul şi-a ascuns privirea şi a izbucnit în plâns în faţa păgubiţilor

Procurorii au finalizat dosarul de urmărire penală întocmit pe numele avocatei Neliana Ursachi, de la Baroul Hunedoara şi au dispus trimiterea acesteia în judecată pentru infracţiunea de trafic de influenţă. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: “În perioada septembrie - decembrie 2009, Neliana Ursachi, avocat în cadrul Baroului Hunedoara, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor judecători din cadrul Tribunalului Hunedoara, a pretins şi primit de la un denunţător suma de 5.500 de lei pentru a-i determina pe magistraţi să dea o soluţie favorabilă acestuia într-un dosar civil aflat pe rolul acestei instanţe”.

Va fi judecată la Alba-Iulia
La data de 8 martie 2010, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea avocatei pe o perioadă de 24 de ore, iar ulterior Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea ei pe o perioadă de 29 de zile. De asemenea, magistraţii au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra sumei de 5.500 de lei, pentru ca instanţa să dispună confiscarea specială a banilor care fac obiectul flagrantului.
Procesul avocatei din Lupeni va fi judecat la Curtea de Apel Alba - Iulia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite