Audieri în dosarul ţeparilor româno-sirieni care a produs pagube de sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdănel Niţu, un interlop din municipiul Deva condamnat în trecut pentru infracţiuni de crimă organizată, va fi adus astăzi, în cătuşe, în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara. Deveanul în vârstă de 39 de ani a fost trimis în instanţă împreună cu alte 18 persoane, români şi sirieni, sub acuzaţia de înşelăciune.

Bogdănel Niţu, fost condamnat în dosarul „Spumă şi Bibanu”, al celor mai temuţi interlopi care au terorizat Deva, dar şi într-un alt dosar de crimă organizată după ce fusese prins în flagrant în timp ce încerca să introducă pe piaţă 100.000 de euro falşi, a fost adus astăzi din nou în faţa magistraţilor.

Sentinţă finală în dosarul interlopilor cu epoleţi: „Spumă şi Bibanul” au intrat la apă

Ţepe de milioane de euro, date de „boschetari” puşi în fruntea firmelor controlate de o grupare româno-arabă

Deveanul a fost audiat într-un dosar în care este acuzat că a făcut parte dintr-o grupare româno-siriană, care a produs pagube de aproximativ un milion de euro unor firme de leasing auto care aduceau în ţară utilaje. El este învinuit că ar fi sprijinit financiar reţeaua.

Potrivit anchetatorilor, interlopii achiziţionau în leasing diferite tipuri de autovehicule (autoturisme, camioane şi diverse utilaje), pe care le demontau şi le scoteau din ţară, pentru a le vinde, prin interpuşi arabi, în Libia şi Siria.

Află aici pentru ce a mai fost cercetat Bogdănel Niţu!

Vom reveni cu amănunte!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite