Atac la supermarketurile din Deva: hoţi de băuturi alcoolice, prinşi la ieşirea din magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi hunedoreni au fost prinşi de agenţii de pază ai unor supermarketuri la furat. Ţinta hoţilor din magazine au fost băuturile alcoolice de pe rafturi, iar marfa furată valorează peste 500 de lei. Poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele autorilor furturilor.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Simeria, a fost pus sub urmărire penală, după ce agenţii de pază ai supermarketului Kaufland din municipul Deva l-au prins la furat. Hunedoreanul a încercat să plece cu mai multe sticle de wiskey, sustrase de pe raft şi ascunse sub palton.

Paguba de 300 de lei pe care ar fi făcut-o autorul furtului a fost recuperată.

Hunedoara atinge pragul limită al hoţiei: doi localnici au fost arestaţi după ce au furat cablul telefonic agăţat pe peretele unui bloc

Aseară, un alt hunedorean a fost suprins la rândul lui, în timp ce încerca să sustragă băuturi alcoolice şi cosmetice în valoare de peste 200 de lei, din incinta unui supermarket devean. Cei doi autori ai furturilor s-au ales cu dosare penale şi vor fi cercetaţi în libertate, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.  

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite