Hunedoara atinge pragul limită al hoţiei: doi localnici au fost arestaţi după ce au furat cablul telefonic agăţat pe peretele unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Judecătoria Hunedoara a emis mandate de arestare preventivă pe numele a doi „magneţi” din municipiul Hunedoara, prinşi la furat de cablu telefonic. Hoţii, unul în vârstă de 20 de ani şi celălalt de 43 de ani, au scos în afara reţelei de telefonie Romtelecom un cartier întreg.

Hoţii au acţionat în toiul nopţii, la orele 3:20, dar au fost surprinşi de o paturlă a Poliţiei.

„Cei doi au fost prinşi de poliţişti imediat după ce au tăiat şi sustras de pe peretele unui bloc de locuinţe două bucăţi de cablu telefonic în lungime de 12 metri fiecare. Prin activitatea lor, cei doi suspecţi au afectat abonaţii mai multor imobile aflate în zonă care au rămas fără semnal telefonic şi internet”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Infractorii au fost arestați
Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pe numele celor doi hoţi, care intenţionau să vândă prada la un centru de colectare a fierului vechi din localitate.
Poliţiştii nu exclud posibilitatea ca administratorii centrului de colectare unde urma să ajungă cablurile din cupru să fie în complicitate cu „magneţii”, din moment ce acceptă să achiziţioneze materiale despre care ştiu că sunt furate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite