Angajații unei bănci din Călan sunt cercetați penal pentru o înșelarea a 67 de clienți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara a început urmărirea penală împotriva a patru foști angajați ai unei sucursale bancare din orașul Călan. Aceștia sunt acuzați că au produs un prejudiciu de 500.000 de lei și 7.000 de euro, bani furați din conturile clienților.

Peste 60 de clienți ai unei bănci din orașul Călan au reclamat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara că le-au dispărut economiile păstrate la sucursala bancară.

Ancheta în cazul casierei sinucigaşe a luat proporţii: conducerea CAR “Decebal” a primit zeci de plângeri de la clienţii ţepuiţi

„Măcelarul”, cel mai sadic dintre criminalii hunedoreni, a primit sentinţa finală

Înșelătoria a ieșit la iveală în urma reclamației depuse la Poliție de către unul dintre păgubiți.

Prejudiciu recuperat

"În acest dosar este cercetată şefa agenţiei bancare din Călan, o casieră şi două lucrătoare de la ghişeul băncii respective. În total, este vorba despre 67 de păgubiți, ale căror sume au fost folosite de învinuite. Angajatele băncii întocmeau documente bancare false şi retrăgeau din cont economiile. Paguba în acest caz se ridică la 513.500 de lei şi 7.000 de euro", a precizat Ioan Giuroiu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Conducerea băncii a decis concedierea funcționarelor acuzate de fals și delapidare, iar clienții și-au recuperat investițiile. Reprezentanții Parchetului așteaptă rezultatele unor expertize pentru a trimite dosarul în instanță.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite