A reînceput procesul Adrianei Constantin, brokerul acuzat de fraude de 2.000.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Arad judecă dosarul celei mai mari înșelăciuni reclamate în ultimii ani în municipiul Deva. Adriana Constantin, arestată în urmă cu doi ani de magistrații hunedoreni pentru înșelarea a peste 300 de clienți ai firmei de brokeraj pe care a condus-o, se află și în prezent în arest preventiv.

După ce la mijlocul lunii iulie Înalta Curte de Casație și Justiție a României a hotărât transmiterea dosarului țepei de două milioane de euro de la SSIF Broker SA, de la Tribunalul Hunedoara la Tribunalul Arad, procesul a fost reluat în instanța arădeană.

Ancheta în cazul casierei sinucigaşe a luat proporţii: conducerea CAR “Decebal” a primit zeci de plângeri de la clienţii ţepuiţi

„Măcelarul”, cel mai sadic dintre criminalii hunedoreni, a primit sentinţa finală

Adriana Constantin, fostul director al SSIF Broker SA, filiala Deva, este judecată de aproximativ doi ani pentru infracțiuni grave de înșelăciune și fals. Sunt aproximativ 300 de păgubiți în acest dosar, majoritatea fiind hunedoreni care și-au pierdut economiile administrate de societatea condusă de brokerul Adriana Constantin. Mulți dintre reclamanți au renunțat să spere că își vor recupera în acest an sumele depuse. În prezent, brokerul se află în arest preventiv la Penitenciarul Arad.

Adriana Constantin a recunoscut faptele de care este acuzată, iar condamnarea ei este inevitabilă. Chiar și așa, faptul nu îi încălzește cu nimic pe păgubiți, întorși împotriva firmei de brokeraj de la care așteaptă recuperarea prejudiciului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite