EXCLUSIV Trei dintre americanii de la CSS Giurgiu şi-au reziliat contractele. Incertitudinea planează asupra echipei de baschet locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de baschet CSS Giurgiu începe să se destrame
Echipa de baschet CSS Giurgiu începe să se destrame

Antrenorul Theo Evans şi jucătorii Levar Seals şi Justin Eller s-au despărţit pe cale amiabilă de CSS Giurgiu în urma morţii compatriotului lor Chauncey Hardy. Seals a fost primul care şi-a reziliat contractul cu formaţia giurgiuveană în timp ce Evans şi Eller vor pleca mâine în Statele Unite ale Americii pentru a asista la funeraliile lui Hardy.

Tragedia care s-a abătut duminică asupra echipei de baschet CSS Giurgiu nu avea cum să rămână fără urmări. Antrenorul Theo Evans şi jucătorii Levar Seals şi Justin Eller au refuzat să continuie proiectul început la formaţia de la malul Dunării, alegând să îşi rezilieze contractele.

EDITORIAL: Interlopii din Poliție și serviciile "speciale"

„Deşi noi ne-am fi dorit ca ei să rămână la echipă, nu s-a mai putut întâmpla acest lucru. Îi înţelegem perfect şi nu îi judecăm pentru alegerea făcută. Levar a fost primul care a plecat. Ne-a spus că nu mai poate intra în sală. Acum este la Bucureşti alături de prietena sa şi nu ştiu ce va alege să facă în continuare. Theo şi cu Justin vor merge la înmormântarea lui Chauncey Hardy după care vor pleca spre casele lor. Nu vor să se mai întoarcă în România, cel puţin pentru o perioadă de timp” a declarat astăzi pentru ADS Giurgiu, căpitanul de echipă al formaţiei CSS, Alin Guţă.

Nu ştiu dacă vor continua
Cel mai vechi component al echipei locale susţine că cel de-al patrulea american, jucătorul Ray Kraemer încă nu s-a hotărât dacă va mai continua la Giurgiu. În schimb, muntenegreanul Bojan Grubisic şi ceilalţi jucători autohtoni sosiţi în vară sunt dispuşi să rămână la echipă.

Cu toate acestea, incertitudinea planează în continuare asupra viitorului formaţiei giurgiuvene. Este posibil ca aceasta să se retragă din campionat la fel de bine cum ar putea continua în Divizia A. „Peste câteva zile urmează să luăm o decizie definitivă” a mai spus Alin Guţă.

Cert este că următoarele două jocuri ale „alb-negrilor” (cu CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti) au fost amânate şi urmând să fie reprogramate ulterior.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite