Sprijin de la Consiliul Judeţean pentru vicecampionul la culturism Cosmin Ciuprun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul giurgiuvean, Cosmin Ciuprun se poate apuca acum de antrenamentele de pregătire pentru Campionatul Naţional de Culturism de anul viitor. Tânărul a primit o parte din suma necesară printr-un sprijin de 10.000 lei din partea consilierilor judeţeni.

În cea mai recentă şedinţă, Dumitru Beianu a supus atenţiei consilierilor judeţeni un proiect de hotărâre care-l viza pe singurul culturist de performanţă din Giurgiu, Cosmin Ciuprun.
Tânărul de 23 de ani are nevoie de peste 20.000 de lei pentru a putea începe pregătirea pentru Campionatul Naţional de Culturism din toamna anului viitor dar şi pentru a-şi putea procura suplimentele alimentare şi susţinătoarele de efort.
Primul pas spre obţinerea titlului de campion naţional de anul viitor a fost făcut de Consiliul Judeţean care a aprobat acordarea unui sprijin financiar de 10.000 lei pentru antrenamentele sale.

CITEŞTE ŞI: DRAMĂ Campion la culturism, forţat să plece la muncă în Italia fiindcă nu are bani pentru antrenamente

"Este un sportiv de excepţie şi are nevoie de sprijinul nostru pentru că el reprezintă practic judeţul nostru la campionat. Culturismul este un sport costisitor şi trebuie să fim alături de el", a spus Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.

Cosmin Ciuprun este legitimat la Clubul Sportiv Colloseum şi în 2009 a obţinut titlul de vicecampion la Campionatul Naţional de Culturism pentru juniori.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite