Nu i-a plăcut şcoala. Tânărul acuzat de uciderea lui Hardy a rămas repetent în clasa a cincea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Tănăsoaia, principalul suspect în cazul privind uciderea baschetbalistului american Chauncey Hardy, a fost un elev foarte slab, repetând inclusiv clasa a cincea din cauza notelor proaste.

„Gypsy” a urmat opt clase la şcoala „Emil Gulian” din Giurgiu pe care a absolvit-o în 2001. Foştii colegi ai acestuia îl descriu drept plăpând, liniştit şi cu rezultate proaste la învăţătură.

EDITORIAL: Interlopii din Poliție și serviciile "speciale"

Tănăsoaia a excelat la un singur capitol, purtarea, acolo unde a primit numai medii de zece, restul mediilor fiind mediocre în primii ani şi catastrofale în gimnaziu. Limba română şi matematica, materii de bază pentru orice elev, i-au creat tot timpul probleme lui Tănăsoaia, mediile în marea majoritate a anilor fiind de 5 şi 6.

Adevăratele probleme şcolare ale lui Ionuţ Tănăsoaia au început în gimnaziu, acesta rămânând repetent în clasa a cincea, şi corigent în clasele a cincea (din nou), a şasea şi a şaptea. „Gipsy” a terminat totuşi opt clase în forţă „reuşind” să promoveze în ultimul an de studii.

Reporterii „Adevărul” au încercat să afle şi „parcursul” din liceu al tânărului, însă acesta a fost de negăsit la Inspectoratul Şcolar şi la liceele şi şcolile de arte şi meserii din oraş, cel mai probabil acesta abandonând studiile după absolvirea celor opt clase.

Fiii lui Butoane, elevi problemă
Legăturile dintre Ionuţ Tănăsoaia şi Florin „Floricel” Grecu, fiul mijlociu al lui „Butoane”, se pare că s-au sudat încă din clasele primare, cei doi învăţând la aceeaşi şcoală, în clase alăturate. Dacă „Gipsy” a fost descris drept „cuminte”, Florin Grecu era un adevărat coşmar pentru profesori, care îl prindea aproape de fiecare dată în vestiarul fetelor sau toaleta acestora. Florin Grecu nu a repetat vreun an, însă la purtare o singură dată, în clasa I, a avut media 10, restul fiind între 8 şi 9,50.

Gypsy îl cunoştea şi pe Sorin Grecu, fratele cel mic al lui Floricel. În ciuda faptului că avea note relativ bune, începând cu clasa a cincea, acesta a rămas de două ori repetent din cauza absenţelor, abandonând şcoala în 2001.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite