Nicoleta Boiangiu, fetiţa împuşcată în cap de un coleg de joacă, era singură la părinţi. Tragedia din comuna Colibaşi a şocat întreaga localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corpul neînsufleţit al micuţei a fost adus la morga Sportalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu
Corpul neînsufleţit al micuţei a fost adus la morga Sportalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Moartea micuţei Nicoleta Boiangiu, împuşcată accidental în cap de unul dintre prietenii de joacă, a îndoliat comuna giurgiuveană Colibaşi. Nicoleta era unicul copil la părinţi, şi era mândria acestora: premiantă, respectuoasă, cuminte. Primarul comunei, Constantin Stoica, declară, pentru „Adevărul”, că familiile celor doi copii erau vecine şi prietene în acelaşi timp.

„Proveneau, amândoi copiii, din familii modeste, liniştite, părinţii lor sunt oameni muncitori. Mama fetiţei, la momentul tragediei, era la câmp, la cules de gogoşari, împreună cu mama băiatului. Tatăl fetei era în casă, venise ceva mai devreme de la muncă şi se odihnea”, povesteşte primarul din Colibaşi. Nicoleta Boiangiu venise de la şcoală, îşi terminase temele şi ceruse voie tatălui ei să iasă la joacă.
Nu se ştie exact cum a ajuns arma de vânătoare în mâinile lui Iulian Adrian, băiatul devenit criminal fără voie. Cert este că aceasta s-a descărcat, proiectilul lovind-o pe Nicoleta direct în cap, omorând-o pe loc.

CITEŞTE ŞI O fetiţă de numai 9 ani a fost împuşcată accidental în cap, cu o armă de vânătoare, în timp ce se juca în casa vecinilor

Iulian este în stare de şoc, abia dacă mai vorbeşte, şi urmează să fie supus unor expertize în perioada următoare. În prezent, este la locuinţa bunicilor paterni. Până acum, nu a creat probleme nimănui în comună. 
Între timp, familia fetiţei se pregăteşte de înmormântarea care va avea loc în cursul zilei de mâine, şi la care contribuie întreaga comunitate, precum şi Primăria din Colibaşi, după cum afirmă Constantin Stoica.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite