O fetiţă de numai 9 ani a fost împuşcată accidental în cap, cu o armă de vânătoare, în timp ce se juca în casa vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copila, din localitatea Colibaşi, nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire fiind împuşcată în cap cu o armă de vânătoare. Puşca aparţinea bunicului celor doi fraţi, în vârstă de 6 şi 8 ani, în casa cărora se juca. Fratele cel mare a găsit arma nesupravegheată şi a tras în direcţia fetei.

Fetiţa şi cei cei doi fraţi se jucau împreună când unul dintre băieţi (8 ani) a luat arma de vânătoare, de calibru 12 mm, şi a îndreptat-o spre copilă. Fata de numai 9 ani a fost împuşcată în cap şi nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Din spusele poliţiştilor, arma de vânătoare aparţinea bunicului celor doi băieţi care o deţinea legal.

CITEŞTE ŞI Nicoleta Boiangiu, fetiţa împuşcată în cap de un coleg de joacă, era singură la părinţi. Tragedia din comuna Colibaşi a şocat întreaga localitate

Arma a fost confiscată de poliţişti iar deţinătorul a fost amendat cu 10.000 lei pentru că a lăsat arma nesupravegheată şi la îndemâna celor mici. În prezent, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu desfăşoară o anchetă pentru stabilirea modului în care s-a produs incidentul.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite