Ionel Costache, bărbatul din Ghimpaţi care se afla în microbuzul morţii din Ungaria este în stare critică. A suferit două intervenţii chirurgicale şi este inconştient

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Ungaria
Accident Ungaria

În accidentul teribil produs duminică noaptea pe autostrada Mako-Szeged din Ungaria, şapte giurgiuveni şi-au pierdut viaţa. Printre ei se afla şi Ionel Costache, din comuna Ghimpaţi, împreună cu soţia şi doi copii, în vârstă de 6 şi 8 ani. Mama şi cei doi copii au murit în urma impactului iar bărbatul este în stare critică într-un spital din Szeged, Ungaria.

Cei 15 români care se aflau în microbuzul morţii se întorceau de la muncă din Spania. Pe autostrada Mako-Szeged din Ungaria, microbuzul a fost spulberat de un TIR. 7 dintre cei care şi-au pierdut viaţa în urma impactului erau din Giurgiu, din comunele Ghimpaţi şi Clejani.

Şoferul care a provocat carnagiul era bolnav

EDITORIAL Demența pe autostrada din Ungaria și nebunia din România

Ionel Costache (37 ani), din comuna Ghimpaţi era în microbuz împreună cu soţia şi doi dintre copiii lor, Larisa (8 ani) şi Crăciun (6 ani). În urma tragediei, femeia şi micuţii şi-au piedut viaţa iar bărbatul este în stare critică în spital.
“Este în spital, în Szeged, Ungaria. A fost operat de două ori, la nivelul pieptului şi la un picior, are un blocaj renal şi este inconştient. Cumnata sa a fost cea care l-a recunoscut. Aşteptăm raportul medicilor şi al poliţiei. Oricum, formalităţile pentru aducerea în ţară a trupurilor neînsufleţite ale soţiei şi celor doi copii durează cel puţin o săptămână”, a declarat pentru “Adevărul”, Constantin Cărăpănceanu, primarul comunei Ghimpaţi.
Acesta a completat spunând că va oferi familiei victimelor 10.000 lei pentru cheltuielile care vizează aducerea în ţară a victimelor accidentului.
“Vom da cel puţin 10.000 lei pentru această familie, ajutor de înmormântare şi orice este nevoie pentru a-i sprijini. Era o familie fără posibilităţi, amărâtă”, a mai completat Constantin Cărăpănceanu.
Acasă îi aşteptau pe toţi patru, un băiat care este în clasa a V-a şi bunica acestuia în grija căreia se afla.

Citeşte şi:

VIDEO Carnagiu la graniţa cu România: Un TIR românesc a provocat un accident cu 14 morţi pe autostrada Szeged-Mako GALERIE FOTO

Izbiţi în plin de un TIR. 14 români au murit într-un accident în Ungaria

Argeşeni, victime ale cumplitului accident petrecut duminică noaptea în Ungaria

Patronul TIR-ului care a provocat carnagiul din Ungaria, un fost poliţist de frontieră, urmărit de necazuri

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite