Cel mai bun sportiv al anului din judeţul Giurgiu este un atlet. Vezi clasamentul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în acest an, artele marţiale dau cei mai mulţi sportivi ai anului (4), celelalte sporturi aflate în top fiind atletismul (3), tirul (2) şi boxul (1). De remarcat faptul că punctajul reuşit de cel mai bun sportiv al anului, 84 de puncte, este cu mult inferior celui realizat anul trecut de Andrei Şotrocan (124,5 puncte).

Pentru prima dată în ultimii ani, CS Aquila Giurgiu nu mai dă cel mai bun sportiv al anului. Distincţia va ajunge în acest an la atleta Mihaela Nunu (22 ani), desemnată de reprezentanţii Direcţiei Judeţente pentru Sport şi Tineret (DJST) Giurgiu cel mai bun sportiv al anului. Legitimată la CS Atletic Giurgiu, eleva profesorului Liviu Roşca a reuşit un an excelent, încununat cu medalia de aur la Balcaniada din Bulgaria.

Pe treapta a doua a podiumului a urcat tot o atletă, “veterana” Viorica Ţigău, una dintre cele mai constante sportive legitimate la un club giurgiuvean. În fine, la fel ca anul trecut, pe locul trei a urcat Ionuţ Mitrea, tânărul care face furori la competiţiile de arte  marţiale.

Iată clasamentul final al celor mai buni sportivi ai judeţului Giurgiu în 2011:

1. Mihaela NUNU (atletism, CS Atletic Giurgiu) – 84 puncte
2. Viorica ŢIGĂU (atletism, CSM Giurgiu) – 70 puncte
3. Ionuţ MITREA (arte marţiale, CS Aquila Giurgiu) – 44,5 puncte
4. Andrei DRAGHIA (arte marţiale, CS Aquila Giurgiu) – 39 de puncte
5. Mirel IACOB (arte marţiale, CS Nova Force Giurgiu) – 37,5 puncte
6. Flavius PLOPEANU (arte marţiale, CS Aquila Giurgiu) – 29 puncte
7. Laurenţiu POPA (atletism, CSM Giurgiu) – 27 puncte
8. Alexandru CRISTEA (tir, CSM Giurgiu) – 22 puncte
9. Adrian CRISTEA (tir, CSM Giurgiu) – 20 puncte
10. George CIOBANU (box, CSM Giurgiu) – 16 puncte

De asemenea, tot pe baza rezultatelor, a fost întocmit şi un clasament al cluburilor sportive, „titlul” mergând şi de această dată la CS Aquila Giurgiu, urmat în clasament de CSM Giurgiu şi CS Atletic Giurgiu.

Premierea sportivilor va avea loc în această săptămână, cel mai probabil la sediul DJST. Vor fi premiaţi şi antrenorii Ion Chelu şi Lucian Spiridon (ambii arte marţiale), Liviu Roşca (atletism), Smaranda Iliescu (baschet), Anton Cristea (tir) şi Dragoş Diaconu (box).

CLICK PENTRU A VEDEA CLASAMENTUL DE ANUL TRECUT

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite