FOTOGALERIE CSM Giurgiu a dat lovitura la Campionatul Naţional de Tenis de Masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Giurgiu a obţinut "argintul" la echipe (feminin)
CSM Giurgiu a obţinut "argintul" la echipe (feminin)

Secţia de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Giurgiu a reuşit să câştige trei medalii la Campionatul Naţional de Tenis de Masă rezervat Juniorilor III care a avut loc în perioada 23-27 februarie la Slatina.

Rezultatele de la finele lunii februarie (o medalie de argint şi două de bronz) nu sunt deloc întâmplătoare, demonstrând, alături de rezultatele obţinute anterior, că secţia de tenis de masă a CSM-ului, înfiinţată în urmă cu aproximativ patru ani, culege roadele a mii de ore de muncă, cele mai multe în aceeaşi formulă.

Dacă în anii precedenţi competiţia era împărţită în două şi se disputa în perioade diferite, de această dată organizatorii au hotărât să reunească toate probele: individual masculin, individual feminin, echipe masculin, echipe feminin, dublu-feminin, dublu-masculin şi dublu-mixt.

Teodora Ciulică (trening albastru) a ocupat locul trei la "dublu"

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Decizia a făcut ca ediţia din acest an să se desfăşoare la foc automat, în toate cele cinci zile, între orele 8.00 şi 22.00.

Delegaţia giurgiuveană a fost formată din opt sportivi (5 fete şi 3 băieţi) însoţiţi de antrenoarea Mirela Ciobanu.

Au câştigat în faţa gazdelor după un meci de infarct
Toate cele trei medalii obţinute de micii tenismeni au fost aduse de fete. Cea mai strălucitoare dintre ele, argintul, a fost obţinută în proba de echipe (feminin).

Giurgiuvencele s-au calificat fără probleme în faza finală a competiţiei alături de CSS/LPS Slatina, LPS Constanţa şi CS Gaz Metan Mediaş. Fiecare echipă a trebuit să dispute câte un meci cu toate celelalte trei adversare, formaţia cu cele mai multe victorii devenind campioană naţională.

CITEŞTE ŞI: Trei sportive de la CSM Giurgiu în lotul de tenis de masă al României

În formula Teodora Ciulică, Denisa Chireceanu şi Andreea Pantelimon, CSM-ul a produs marea surpriză reuşind să câştige în faţa gazdelor de la CSS/LPS Slatina cu scorul de 4-3 după un joc cu multe răsturnări de situaţie, nerecomandat cardiacilor.

În al doilea meci al turneului final, giurgiuvencele au pierdut în faţa celor de la CS Gaz Metan Mediaş (scor 2-4) însă au învins ulterior LPS Constanţa (scor 4-1) şi, cu două victorii şi o înfrângere au reuşit să urce pe cea de-a doua treaptă a podiumului.

Teodora Ciulică, "vârful de lance" al delegaţiei giurgiuvene

Celelalte două medalii (ambele de bronz) au fost obţinute de Teodora Ciulică în probele de dublu-feminin (unde a făcut pereche cu o jucătoare de la LPS Constanţa) şi la dublu-mixt (împreună cu un sportiv de la Arad). Această din urmă medalie are o valoare specială pentru că duo-ul giurgiuveano-arădean a reuşit să treacă de favoriţii numărul 1 ai probei.

CSM Giurgiu a fost aproape să-şi mărească „zestrea” de medalii, Denisa Chireceanu (individual) şi Andreea Pantelimon – Denisa Chireceanu (dublu) trebuind să se mulţumească cu locul 5 după ce au ratat la mustaţă prezenţa în semifinale.

Lotul formaţiei CSM Giurgiu la Campionatul Naţional de Tenis de Masă desfăşurat la Slatina i-a cuprins pe: Teodora Ciulică, Denisa Chireceanu, Andreea Pantelimon, Adriana Niţu, Nicola Borodea, Răzvan Soare, Călin Stan şi Teodor Damian.

Şi-a făcut „încălzirea” la Euro Kids
Anterior Campionatului Naţional de la Slatina, o reprezentantă a CSM-ului, Denisa Chireceanu, a participat în perioada 18-23 februarie la puternicul turneu internaţional de mini cadeţi Euro Kids, desfăşurat la Buzău.

Sportiva pregătită de prof. Mirela Ciobanu a reprezentat România, reuşind să se claseze pe locul trei, în condiţiile în care la competiţie au fost prezenţi sportivi din 16 ţări europene.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite