Anchete interne demarate la Spitalul Judeţean din Giurgiu în cazul morţii lui Chauncey Hardy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei zile de la moartea lui Chauncey Hardy, directorul DSP Paul Marinescu şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihai Petre nu reuşesc să ajungă la un punct comun şi să spună dacă Ambulanţa care l-a preluat pe jucător de la club a fost sau nu însoţită de un medic.

Atât Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu (DSP) cât şi Spitalul Judeţean au demarat câte o anchetă cu privire la modul în care baschetbalistul bătut cu bestialitate într-un club din Giurgiu a primit îngrijiri dar şi dacă diagnosticul pus a fost unul corect.

EDITORIAL: Interlopii din Poliție și serviciile "speciale"

„S-a făcut un raport pe care l-am transmis Ministerului Sănătăţii. Diagnosticul pe care l-a primit de la început a fost de traumatism cranio-cerebral, comă. În mod obligatoriu Ambulanţa are un însoţitor. Nu ştiu să vă spun acum dacă Ambulanţa care l-a luat a avut sau nu medic. Oricum nu vreau să influenţez în vreun fel ancheta. Eu nu pot aprecia nici dacă Ambulanţa a plecat mai devreme sau mai târziu decât trebuia” a spus Paul Marinescu, directorul DSP.

La rândul său, Mihai Petre, managerul spitalului, a efectuat o anchetă internă a că al cărei rezultat va fi făcut public în cursul acestei zile. „S-a spus că noi am avea un tomograf pe care l-am împărţi cu o altă instituţie. Nu avem aşa ceva iar de acest lucru ştie şi Ministerul. Nu ştiu exact dacă în Ambulanţa care l-a adus la spital a existat şi un medic alături de însoţitor dar acest lucru poate fi verificat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Vă pot spune însă cu certitudine că în momentul în care a fost transportat la Bucureşti, în Ambulanţă exista medic şi însoţitor” a spus Mihai Petre.

Răsturnare de situaţie
Dacă la început se credea că numai fiul mijlociu al interlopului local Octavian Grecu, zis Butoane, s-ar fi aflat în noaptea incidentului alături de Adrian Tănăsoaia, mai mulţi tineri prezenţi sâmbătă noapte în club vorbesc despre o altă variantă. Se pare că în „Emotione” ar fi fost şi Ştefan Grecu (Căpăţână) fiul cel mare al lui Butoane, unul dintre nepoţii săi, şoferul şi un alt apropiat al clanului cunoscut sub numele de Poetu’.

Alte persoane spun că Floricel, mijlociul lui Butoane, ar fi părăsit deja ţara.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite