Adio lapte, corn şi mere pentru elevii giurgiuveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blocarea, prin contestare, de către Instituţia Prefectului Giurgiu, a bugetului Consiliului Judeţean a produs, de astăzi, primele efecte negative.

Aproximativ 30.000 de şcolari şi preşcolari din judeţ au rămas, începând de azi, fără laptele, cornul şi mărul asigurate prin programul cu acest nume.

„Nu pot acuza furnizorii acestor produse, pentru că sunt conştient că nimeni nu poate furniza produse fără garanţia că îşi vor primi banii”, declara preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu.

CITEŞTE ŞI: Procesul dintre Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Giurgiu va avea loc pe 14 martie

Problema se va rezolva dacă se va câştiga procesul intentat de Prefectură, sau dacă prefectul îşi va retrage acţiunea „dacă va fi lăsat de şefii săi”, după cum spunea Dumitru Beianu.

Sistarea  furnizării  laptelui, a cornului şi a mărului, a dus la afectarea unui număr de aproximativ 30.000 de elevi şi preşcolari din judeţ.

Este vorba de 29.634 de elevi şi preşcolari din 99 de şcoli pentru programul „Lapte şi corn” şi de 23.363 de elevi şi preşcolari din 90 de şcoli pentru programul de încurajare a consumului de fructe.

Sute de giurgiuveni au ieşit în stradă şi cer demisia prefectului după contestarea unei hotărâri a CJ

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite