ADS Giurgiu îţi cere părerea! Propune şi tu un cadru didactic care crezi că merită să intre în topul celor mai buni profesori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoşti un profesor sau un antrenor cu performanţe remarcabile în activitatea pe care o desfăşoară? Crezi că merită să fie inclus pe lista celor mai buni 100 de profesori din Giurgiu pe care preşedintele Consiliului Judeţean îi va premia în decembrie? Propune şi tu un nume iar alegerea ta va fi adusă la cunoştinţa Consiliului Judeţean.

Consiliul Judeţean a stabilit deja câteva criterii de bază care vor ajuta la selecţia celor 100 de cadre didactice din Giurgiu care vor fi premiate pentru performanţele obţinute cu elevii pe care îi pregătesc.
Cadrele didactice care îşi pot depune dosarul, sau care pot fi propuşi, pentru a intra în competiţia celor mai buni 100 de profesori şi antrenori din Giurgiu trebuie să aibă gradul didactic, I, II, să fie absolvenţi de master sau doctorat, să fi publicat în reviste de specialitate sau cărţi şi să aibă elevi olimpici la faze interjudeţene, naţionale şi internaţionale.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE CONDIŢII

Spune şi tu propunerea ta!

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite