200.000 de lei de la Consiliul Judeţean pentru lucrările de renovare la vechea clădire a Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au votat în unanimitate, în cea mai recentă sedinţă extraordinară, alocarea sumei de 200.000 lei pentru renovarea vechii clădiri a liceului Ion Maiorescu, lucrări care au fost începute în urmă cu patru ani.

Problema renovării clădirii este prioritară pentru autorităţile locale şi judeţe dar nu şi pentru guvernanţi, crede preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Dumitru Beianu, făcând referire la faptul că lucrările începute în 2007 cu finanţare de la Ministerul Educaţiei au fost sistate în 2009 atunci când banii au încetat să mai vină.
„Lucrările din acest an şi anul trecut s-au făcut cu bani de fonduri de la Consiliul Local şi de la diferiţi foşti sau actuali profesori”, a declarat Dumitru Beianu, preşedintele CJ.

CITEŞTE ŞI "Daţi un leu pentru liceu"

Consilierii judeţeni au căzut de acord în cea mai recentă şedinţă şi au alocat suma de 200.000 lei pentru plata terminării lucrărilor la corpul C2. Pentru finalizarea lucrărilor, instituţia de învăţământ mai are nevoie de alte câteva sute de mii de lei.
„Fac promisiunea elevilor că vom suplimenta această sumă dacă vom reuşi să facem economii”, a mai spus Dumitru Beianu.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite