Lucian Bute rămâne campion mondial! Vezi ce a declarat gălăţeanul imediat după meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute, campion pentru a noua oară
Lucian Bute, campion pentru a noua oară

Prin meciul disputat împotriva jamaicanului Glen Johnson duminică dimineaţă la Quebec (Canada), Lucian Bute a păstrat centura de campion mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF.

Lucian Bute rămâne neînvins la categoria supermijlocie, în versiunea IBF! Duminică dimineaţă, la ora 4.00, ora României, pecheanul a dominat meciul cu Glen Johnson (Jamaica), un pugilist în vârstă de 42 de ani, câștigând 11 din cele 12 reprize ale disputei.

La final, gălățeanul a arătat o prospețime de invidiat, în timp ce pe chipul adversarului său se citea oboseala.Visul său este de a lupta pentru unificarea centurilor la supermijlocie.

"M-am pregătit foarte bine acest meci. Sunt mulțumit chiar dacă am câștigat la puncte. Este o etapă în cariera mea. Am încercat să mă mișc cât mai mult. Johnson mă știa foarte bine. Și eu îl știam. El a încercat să-și folosească lovitura. El este un boxer agresiv, însă dacă îl obligi să dea înapoi nu mai are replică. Am fost într-o formă fizică foarte bună. Glen s-a protejat foarte bine. Nu am exagerat cu upercutul. Nimeni nu l-a învins pe Glen Johnson la o așa diferență până acum", a declarat Lucian Bute la televiziune, imediat după meci.

Campionul va sosi în România pe 11 noiembrie, el urmând să-și petreacă vacanța în țară, alături de familie și de prieteni.

Click aici pentru a vedea mai multe declaraţii lacald precum şi filmul integral al partidei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite