Sentință grea pentru criminalul de la Suceveni! Vezi cât va avea de plătit individul care și-a ucis iubita în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Cucu a fost arestat.
Ionel Cucu a fost arestat.

Tragedia a lăsat orfani patru copii. Criminalul nu doar că va înfunda pușcăria pentru mulți ani, dar va trebui să le plătească urmașilor concubinei ucise peste jumătate de milion de lei drept daune morale, precum și pensie de întreținere pentru două fetițe, care sunt minore.

Ionel Cucu a fost arestat toamna trecută, după ce în seara zilei de 15 octombrie, în urma unui conflict cu concubine sa, Ionica Ghețău, de 38 de ani, a bătut-o pe aceasta până când a lăsat-o fără suflare. Medicii legiști au stabilit atunci că femeia a fost lovită cu o sălbăticie rar întâlnită, leziunile interne suferite fiindu-i fatale.

Citește și:

O femeie din Suceveni a fost ucisă în bătaie de concubin

Criminalul de la Suceveni a fost arestat pentru 29 de zile

Cucu a fost trimis în judecată pentru omor, iar zilele acestea magistrații Tribunalului Galați au pronunțat verdictul.

Ionel Cucu a fost condamnat la nouă ani închisoare, fiind obligat prin sentința judecătorească să achite despăgubiri importante pentru cei patru copii ai fostei sale iubite, rămași orfani după moartea mamei.

Copiii Ionicăi Ghețau, dintre care cel mai mic va împlini un an abia în luna aprilie, vor primi fiecare câte 10.000 de lei cu titlu de daune morale, iar doi dintre aceștia vor beneficia, din partea criminalului, și de o pensie de întreținere de 200 de lei lunar.

Totodată, cei de la Protecția Copilului vor trebui acum să decidă ce măsuri vor lua în privința copiilor femeii, dar și în ceea ce îl privește pe fiul în vârstă de 14 ani al lui Ionel Cucu, rămas fără părintele care va sta mulți ani după gratii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite