O femeie din Suceveni a fost ucisă în bătaie de concubin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la anchetă. Foto: Arhivă
Imagine de la anchetă. Foto: Arhivă

Atât victima, în vârstă de 38 de ani, cât şi ucigaşul, se aflau în stare de ebrietate. Autorul crimei a fost reţinut de poliţişti imediat după ce şi-a lăsat iubita fără suflare.El riscă să stea după gratii până la 20 de ani dacă va fi găsit vinovat.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, în casa din Suceveni în care locuiau Ionica Gheţău, de 38 de ani, şi concubinul ei, Ionel Cucu.

Potrivit procurorului Alfredo Simionescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, atât bărbatul cât şi femeia consumaseră o cantitate serioasă de alcool. Pe fondul beţiei, cei doi s-au luat la ceartă şi într-un acces de furie Ione a început să o lovească pe Ionica cu pumnii şi picioarele.

Vecinii au auzit strigătele de durere ale femeii, dar până să ceară ajutor, Ionica şi-a dat ultima suflate sub ploaia de lovituri. Poliţiştii au găsit-o pe femeie fără viaţă, iar pe concubinul încă aflat în stare de ebrietate, în curtea casei.

„Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru omor", a mai precizat procurorul Simionescu.

Pentru fapta sa, bărbatul riscă o pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 10 şi 20 de ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite