Nati Meir a încercat să se sinucidă pe scările Tribunalului Galaţi. El este acum internat la Spitalul de Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul deputat PRM, judecat pentru trafic de influenţă la Tribunalul Galaţi, a încercat să fenteze ultimul termen la care ar fi trebuit să apară în faţa magistraţilor. Cum? Înghiţind un pumn de pastille, care l-au făcut să se simtă destul de rău încât să ajungă de urgenţă la spital.

Nati Meir a încercat să evite braţul lung al legii încă o dată, aparent printr-o metodă pe care a mai folosit-o de câteva ori în puşcărie, pe vremea când era arestat preventiv, cu singura diferenţă că dacă atunci când era după gratii a încercat să se spânzure, de data aceasta a înghiţit un pumn de pastile, chiar înainte să intre în Palatul Justiţiei din Galaţi.

Nati Meir a leşinat brusc pe scările instituţiei, un echipaj de la Ambulanţă chemat pe 112, sosind la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

"Era inconştient la sosirea echipajului, dar şi-a revenit destul de repede. Avea asupra lui mai multe folii goale, de la medicamente tranchilizante şi hepatoprotectoare, pe care se pare că le-ar fi înghiţit. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă unde i s-au făcut spălături stomacale, iar mai apoi a fost transferat la Psihiatrie", ne-a declarat doctorul Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

La Psihiatrie, Meir, cunoscut pentru tentativele sale de suicid anterioare, a fost preluat de medicii specialişti, care îi administrează un tratament adecvat. Potrivit doctorului Virgil Draşovean, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, pacientul se află în stare bună şi va mai fi ţinut în spital până vineri.

Reamintim că Nati Meir este judecat la Galaţi după ce a fost reclamat la DNA că a pretis bani de la o persoană în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă un judecător în scopul obţinerii unei sentinţe favorabile. În acelaşi dosar este judecat şi fiul său, Or Meir.

Citeşte AICI mai multe detalii despre Nati Meir

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite